Om mig 

Hej,
Det är jag som är Carin Blom. Det hela började på allvar 2006 när jag tillfrisknade efter en utbrändhet där jag var tvungen att tömma ryggsäcken och senare funderade på vad som var värt att packa ner igen. Hantverk har alltid varit en essentiell del av mig så den packade jag ner i igen, tillsammans med familj, vänner och jobb.

Tidigare hade jag målat, nu ville jag prova något nytt och mitt intresse för smycken vaknade. Jag är inte intresserad av att försöka vara "inne" och är helt ointresserad av "mode", det som är inne och modernt finns redan tillgängligt överallt och i alla prisklasser - jag vill göra det som är unikt. 

Vi föds till original därför ska vi också bära och omge oss med saker som visar vår särart - det kan vi inte göra om vi bär samma smycken och omger oss med samma föremål som alla andra. Mitt motto är: "Våga vara unik!"

Jag är en sjävlärd designer, men det är två personer som betytt extra mycket för min utveckling och det är Hutch, min vän och läromästare i Thailand, Inte nog med att han tog mig under sina vingar och lärde mig konsten att knyta makramé, han är också ett gott föredöme som försäljare och medmänniska! Jag kan inte tacka honom nog!

Sedan är det Kati Torda, välkänd designer och pärlhandlare på Sun Trade Beads Ltd i Accra Ghana - hon har inte bara undervisat mig om pärlors betydelse i Ghana från födelse till död, hon har också öppnat både sitt hjärta och sitt hem för mig, samt osjälviskt delat med sig av sina kontakter. Hon är inte bara en inspirationskälla, hon är också som en syster för mig när jag är i Ghana!